Primul pas in infiintarea unei firme si obtinerea rezidentei in Franta!

ACTE NECESARE OBTINERE DREPT DE MUNCA FRANTA

Acte necesare infiintare sociatati in Franta

Romanii pot obtine drept de munca in Franta daca o firma sau o persoana fizica le face un contract de munca sau o promisiune de contract de munca.

ATENTIE AEiffel Invest nu se ocupa cu demersurile in vederea gasirii unui loc de munca. Acest aspect ramāne in sarcina dvs. si este un prealabil obligatoriu pentru a obtine dreptul de munca.

Acte necesare

  • pasaport
  • certificat de nastere tradus
  • eventuale diplomele, carnet de munca, atestatii de munca de la foste societati unde s-a lucrat, toate traduse
  • adresa in Franta (idem ca la comercianti)

Metodologie obtinere drept de munca in Franta

Dosarul completat se depune la prefectura. Daca dosarul este acceptat se obtine actul de rezidenta.

Ca si pentru administratori se poate obtine drept de rezidenta cu drept de munca si pentru familie. In acest caz sunt necesare aceleasi acte suplimentare ca pentru familiile administratorilor.

ATENTIEAtentie: exista o lista (click aici) cu 150 de meserii pentru care se acorda mai usor dreptul de munca pentru romani, in masura in care in aceste domenii societatea care angajeaza nu trebuie sa faca dovada ca nu a gasit pe piata de munca in Franta o persoana competenta in domeniu.

Este preferabil ca persoanele care au un contract de munca sau o promisiune de angajare sa dovedeasca ca au competenta in domeniu, ori cu diplome ori cu carnetul de munca ori cu atestatii de la foste societati in care au lucrat in acelasi domeniu.

AEiffel Invest alaturi de partenerii nostrii din Franta vor face ca toate demersurile necesare obtinerii dreptului de munca sa se faca mai rapid si mai eficient. Contactati-ne ACUM pentru a face primul pas IMPREUNA.